Jeg hjælper forældre med børn med kronisk sygdom eller særlige behov opnå større overskud og overblik.  

Du får overskud og overblik gennem: 

  • redskaber
  • viden
  • og guidning

Der hjælper dig med at overskue sundhedssystemet, (re-)definere dine værdier, sikre bedre håndtering af forløbet, samt at opnå større selvindsigt og bevidsthed.

Hvorfor arbejde med mig?


Jeg er Kirsten Damkjær, og er læge.  Min yngste datter er hjertesyg.  Selvom jeg er læge, er jeg mest pårørende når det kommer til min datter. 

Min primære passion er omsorg for dig, der har et sygt barn.  Jeg ved hvor svært det kan være.  Jeg ved også hvordan du får lidt mere overskud, lidt mere overblik. 

Min indsigt som læge kan også bidrage til mere end omsorg og støtte, jeg kan hjælpe dig navigere i et sundhedssystem hvor man ofte kan føle sig frustreret og ladt alene.

1:1 sparring

Når kurser bare ikke er nok. 

Du kan få en enkelt session eller et forløb, helt afhængigt af hvad du har behov for.  Når du søger hjælp, står du ofte et sårbart sted, og har behov for et trygt rum, med gensidig tillid og respekt. Det får du hos mig.


Online forløb

Mor mestring er forløbet til dig der har et kronisk sygt barn, og har brug for retning. 

Du får 6 uger med fuld fokus på dig. 

Du bliver tanket op, får dit retning defineret, og klar til at handle på alt det, du gerne vil. Jeg er med dig hele vejen.

Retreat

Kom med på et 2 dages retreat og få

Overskud og nærvær

Forkælelse og nærvær

Dag 1: Bliv beredt til sundhedsvæsenet

Dag 2: Fra følelsesmæssig kaos til mestring

Tag et pusterum - og få viden og inspiration der hjælper dig til overskud og overblik. 

Hallo Kirsten, du er jo læge...


Du har helt ret.  Jeg er læge.  Som praktiserende læge har jeg været der for mine patienter når det har været sværest.  Når sygdom, stress, angst og depression har givet prøvelser på alle mulige måder. 

Det, jeg holder mest af at være læge, er omsorgen for patienten.  Derfor stoppede jeg også som praktiserende læge, for jeg kunne ikke yde den omsorg, der har så stor betydning for mig, på den måde jeg gerne ville. 

Du møder ikke en læge hos mig, du møder et menneske med en lægefaglig baggrund og en coaching og terapeutisk efteruddannelse, der rigtig gerne vil hjælpe dig og møder dig der hvor du er.

Hvad jeg kan hjælpe dig med 

Jeg kan hjælpe dig mestre forældreskabet når den er svær, og jeg kan hjælpe dig være i et sundhedsvæsen der kan være uoverskuelig (og frustrerende) at være i. 

Støtte og rådgivning

Med alt det der er svært. Coaching, terapi eller bare en støttende stemme - jeg er her for dig. 

Navigering 

Få overblik over sundhedsvæsenet, hjælp til dit barns forløb, de rettigheder du har, og meget, meget mere.

Klar?

Kontakt mig!

Name*
Email*
Message
0 of 350