Handelsbetingelser 

Generelle Oplysninger
Omsorgslæge.dk/Livet med syge børn
Frydenborgvej 32
6092 Sdr Stenderup
CVR nr.: 34991049
Telefon: 40431827
E-mail: omsorgslaege.dk@gmail.com

Betaling
Omsorgslæge.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.  Dit kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre gemmes ikke.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Digitale produkter refunderes eller returneres ikke.

Emailadressen kan altid ændres ved at den selv “din profil” når du er logget ind i thinkific

Returret

Der ydes 14 dages returret på fysiske produkter. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage efter købet, så skriv til kirsten.damkjaer@gmail.com og du vil få alle pengene tilbage.

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Aflysning:

Jeg forbeholder mig retten til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at finde en ny date eller få pengene refunderet.

Ansvarsfraskrivelse

Omsorgslæge.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for direkte tab, eller følgeskader ved den information, der gives.

Omsorgslæge.dk tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Omsorgslæge.dk yder ikke refusion, når aktiviteter må aflyses f.eks. som følge af sygdom, hærværk, brand, eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde tilbydes en anden tilsvarende aktivitet så hurtigt som muligt som kompensation.

Omsorgslæge.dk er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.